سوپ شیر مجلسی

سوپ شیر و قارچ

Image result for ‫سوپ شیر‬‎

سوپ شیر مجلسی

سوپ شیر که با نام سوپ سفید هم معروف است یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که بیشتر برای مجالس و مهمانی های رسمی سرو می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ عبارتند از  شیر ، جو ، مرغ و  قارچ. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ شیر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ شیر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ شیر
جو پرک ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
شیر ۱ لیتر
آب مرغ ۲ پیمانه
هویج ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

سوپ شیر رستورانی

ابتدا باید جو را بخیسانیم تا نرم شود. سپس جو را آبکش می کنیم و با دو لیوان آب جو را در قابلمه ای می ریزیم تا حدود ۱۰ دقیقه بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید. سپس هویج را با رنده درشت رنده کنید و به سوپ شیر اضافه کنید.در این مرحله کره را در یک ظرف کوچک روی حرارت آب می کنیم و زمانی که کره آب شد آرد را کم کم اضافه می کنیم و با کره خوب مخلوط می کنیم تا طعم خامی آرد از بین برود. وقتی رنگ آرد تغییر کرد شیر را کم کم اضافه می کنم و مداوم مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.باید آنقدر شیر و آرد را هم بزنید تا یک سس غلیظ به دست بیاید. سینه مرغ را می گذاریم به همراه یک پیاز و مقداری آب کاملا بپزد. سپس سس آرد و شیر و سینه مرغ خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم. اگر سوپ سفت شد کمی آب جوش به سوپ اضافه می کنیم.

سوپ شیر و قارچ

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *